Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
2.00
2 stars: Prost
1 pareri

Statii de mixturi asfaltice

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
REPREZENTANT UNIC IN ROMANIA - ASPHALT TECHNOLOGIES ITALIA Vizitati http://www.efirme.ro/statii_utilaje_constructii

Relatii la tel 0749159519, fax 0237222331.

Oferim statiile ASPHALT TECHNOLOGIES ce sunt proiectate si construite pentru a avea chiar si in conditii foarte dificile, o functionalitate maxima, consumuri cat mai reduse si eficacitate maxima; totul cu respectarea celor mai severe norme internationale in materie de siguranta si mediu inconjurator.

In ceea ce priveste predozatoarele, fiecare compartiment poate avea o capacitate utila de la 8 la 30 mc iar toate partile care sunt supuse uzurii normale sunt realizate din otel cu grad ridicat de rezistenta la abraziune si la coroziune.

Cilindrii uscatori sunt realizati din otel special care garanteaza durata de viata a acestora. Inelele exterioare din otel de inalta rezistenta sunt fixate ulterior prin intermediul unor suporti cu compensare termica. Suprafetele de contact ale rotilor sunt tratate termic prin calire inductiva.

Paletele interne sunt realizate din oteluri speciale rezistente la caldura si fixate pe cilindru prin suruburi si au fost realizate din profil de dimensiuni variabile pentru obtinerea celui mai inalt randament termic.

Arzatoarele presurizate perfect automate garanteaza un ridicat randament termic si datorita versatilitatii lor pot fi folosite cu combustibili lichizi, gazosi sau micsti.

Actualele elevatoare cu cupe folosite de ASPHALT TECHNOLOGIES sunt rezultatul unei lungi experiente in ridicarea agregatelor la cald: cupele din otel sunt ranforsate cu profile antiuzura, lanturile si rolele sunt calite; rotile motrici din otel au sectoare interschimbabile; structura mobile complet etansa din otel.

In vederea sigurarii unei bune selectari a agregatelor, ASPHALT TECHNOLOGIES utilizeaza ciururile cu plan inclinat.

Buncarul de stocare este complet izolat cu fibra de azbest si acoperit cu panouri din tabla pe interior prevazut cu un sistem sub forma de saci in vederea protejarii partilor supuse uzurii normale eliminand astfel clasicele table de protectie. Pe grupul static de cantarire se utilizeaza dozele tensiometrice, tehnologie unamim recunoscuta drept cea mai afidabila, simpla si precisa.

Rezervoarele de bitum sunt proiectate si construite pentru obtinerea maximului de randament si o scazuta pierdere termica. Filtrarea se realizeaza pe uscat prin utilizarea sacilor filtranti din tesatura textile (NOMEX sau DRALON).

Gradul ridicat de retinere a pulberilor in cazul sacilor filtranti utilizati permite respectarea celor mai severe norme in vigoare. Dovada a calitatii ne stau cele 12 statii de asfalt existente pe teritoriuRomaniei, printre clientii nostri numarandu-se cele mai importante societati din domeniul constructiilor de drumuri.

PRETURI PROMOTIONALE - DISCOUNT ATRACTIV Societatea noastra mai pune la dispozitia dvs. o gama larga de utilaje noi si second hand: incarcatoare frontale, excavatoare pe senile/pneuri, miniexcavatoare, buldoexcavatoare, gredere, cilindri compactori, automacarale si macarale turn, finisoare beton, compactoare, pompe beton, compresoare, prese pentru furtunuri etc.

Oferim clientilor nostri posibilitatea achizitionarii de utilaje si echipamente prin intermediul fondurilor nerambursabile punand la dispozitia acestora consultanta specializata, baza documentara si toata sustinerea necesara in derularea unui asemenea proiect.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura