Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
2.00
2 stars: Prost
1 pareri

Instalatie producere peleti

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Descriere
De ce folosim peleti ?

Utilizarea peletilor pentru incalzire are doua mari avantaje: este ecologica (foloseste lemnul) si convenabila (pret redus comparativ cu alti combustibili.

Costurile unei astfel de instalatii variaza in functie de tipul de material folosit, productia orara, tipul de combustibil folosit la uscator, gradul de automatizare, etc.

Nivelul nostru de specializare va poate ajuta sa gasiti solutiile optime cu respectarea eficienta a raportului calitate pret si adaptarea acestuia necesitatilor si cerintelor dvs.

Producerea de peleti presupune parcurgerea a o serie de pasi necesari pregatirii materiei prime pentru moara care produce peletii si, mai apoi, producerea acestora.Acesti pasi sunt: aschierea bucatilor din lemn, macinarea acestora, uscarea, stocarea, rafinarea materiei prime, incarcarea in masina de peleti, producerea propriu-zisa a acestora, transportul catre locul de impachetare, racirea peletilor, impachetarea in saci de diverse dimensiuni, paletizarea sacilor, curatarea de praf prin aspiratie a ariilor de lucru.

Pentru aceste operatiuni instalatia necesita o serie de echipamente si utilaje cum ar fi:

- buncar si snec cu motoreductor pentru alimentarea uscatorului

- instalatia de uscare prevazuta cu uscator cu tambur, sasiu de sustinere din fier, reductor de viteza, ventilator cu centrifuga, ciclon de recoltare a materialului uscat, sonde, termometre, termostat electronic de siguranta, dispozitiv antiincendiu cu electrovalva, tablou electric de comanda.

- baterie filtranta

- ciclon de decantare cu filtru autocuratire si ventilator pentru evacuarea in atmosfera

- presa pentru brichetat peletii

- banda de alimentare a racitorului

- racitor

- sita vibranta actionata de un motor si asistata de un exhaustor pt praf la gura de descarcare

- buncar sau siloz de stocare alimentat de un transportor cu banda

- tablouri electrice si panou de comanda

- instalatie de insacuire a peletilor
Trimite mesaj
Din Gura in Gura