Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
2.00
2 stars: Prost
1 pareri

Stropitori stradale pentru solutii

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Stropitori stradale pentru solutii - caracterizate prin constituirea dintr-un recipient realizat din cisterne modulare din polietilena, capacitate totala variabila intre 3.500 si 14.400 litri si o carcasa posterioara de protectie din rasina pe baza de sticla pentru partile mecanice si hidraulice.

Stropitorile noastre sunt caracterizate printr-un sistem de lucru progresiv al celor 27 de duze – in functie de presiunea in circuitul de admisie – cu un sistem de control complet automatizat in vederea garantarii unor dozaje si a unei latimi de imprastiere constante la orice viteza.

Sistemul de alimentare a rampelor de imprastierea a solutiei saline este constituit dintr-o pompa centrifuga, realizata integral din otel inox AISI 316, actionata de un motor diesel sau hidraulic care, la o viteza constanta de 260 rot/min, permite mentinerea unei capacitati de 600 litri/min la o presiune de 5 bar.

Grupul de imprastiere este constituit din 3 rampe centrale si 6 rampe laterale de diverse capacitati pentru garantarea in orice conditii de lucru a presiunii necesare.

Comandarea inchiderii si deschiderii valvelor se realizeaza automat, fara vreo interventie din partea operatorului, prin intermediul microprocesorului care permite setarea parametrilor de imprastiere (viteza, dozare, latime si directie).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura