Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
2.00
2 stars: Prost
1 pareri

Uscator casnic cu 10 tavite pentru legume

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1050 lei Lei
Brand
B10
Out Of stock
Descriere
Uscator cu care puteti deshidrata in propria gospodarie atat fructe si legume si ciuperci cat si plante medicinale, condimente, carne, paste, etc.

Uscatorul este realizat dintr-un plastic rezistent, fara BPA, sau inox alimentar si este dotat cu un ventilator prevazut cu rezistenta electrica, programator electronic (7 programe) si termostat (5 trepte) ce asigura reglarea directa si eficienta a consumului.

Capacitatea poate fi suplimentata cu inca zece sertare printr-un modul suplimentar ce poate fi atasat ulterior.

Sistem propriu, brevetat - aerul incalzit cu rezistente electrice este impins de catre un ventilator pe orizontala (deplasarea se face in mod circular cuprinzand produsul pe toate partile), ulterior fiind reciclat si evacuat.

Circulatia aerului in acest flux nu mai este impiedicata de produsul ce se usuca asa cum se intampla in cazul uscatoarelor obisnuite in care circulatia aerului se face pe verticala.

Astfel uscarea este uniforma, asigura pastrarea proprietatilor  nutritive si organoleptice naturale ale produselor si este, mai ales, rapida datorita faptului ca aparatul poate functiona zi si noapte in toate cele 365 de zile ale anului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura